Siirry suoraan sisältöön

Voimistu verkkovalmennuksessa

Mitä valmennuksesta saa?

Taitoa tunnistaa juurisyitä toistuvien hankalien tunteitten ja ajatuksien taustalla, sekä tietoa omista ajatusmalleistaan. Oppii tunnistamaan yhtäläisyyksiä niissä tilanteissa, jotka herättävät  toistuvasti ahdistusta, vihaa, alakuloa, huolta, kateutta, katkeruutta tai muuta vaikeaa.

Taitoa tunnistaa tilanteita, joissa toimii itselleen tutulla tavalla, mutta päätyy yhä uudelleen huonoihin ratkaisuihin. Tämä on tärkeä lähtökohta, jotta asiat voisivat muuttua paremmiksi.

Välineitä itsetuntemuksen lisäämiseen elämän muuttuvissa olosuhteissa. Oppii tuntemaan omia reagointitapojaan ja kuinka voi välttää toimimasta automaattisesti, tiedostamattaan. Oppii keinoja lisätä jokapäiväistä hyvinvointiaan eri tavoin.

Samalla, kun oppii hallitsemaan tunnereaktioitaan ja ajatteluaan paremmin, voi huomata positiivisia muutoksia myös muissa vuorovaikutussuhteissaan.

Pink abstract heart

Mitä valmennus pitää sisällään?

★ Voimistu on itsenäisesti käytävä, ohjaava verkkovalmennus. 

Valmennus sisältää runsaasti materiaalia. Se on jaoteltu kokonaisuuksiin eli lukuihin. Aloitus on luvusta 1. Eri aiheita käsitteleviä lukuja on yhteensä kuusi. Jokaisessa luvussa on alalukuja noin 10 eli yhteensä valmennus sisältää materiaalia useita kymmeniä lukuja. Voi valita lukevansa, kuuntelevansa ja tekevänsä tehtäviä jokaisesta tai vain niistä osista, jotka kiinnostavat itseä. 

Tässä esimerkki luvun 3 päävalikosta:

Valmennuksessa materiaalia on kirjallisessa ja kuunneltavassa muodossa.  Osan tehtävistä voi tehdä valmennusalustalle ja osan vaikka muistikirjaansa. 

★ Valmennusmateriaalia voi käydä omassa rauhassaan siellä, missä haluaa, tietokoneella tai puhelimella. Valmennussivusto on auki vuoden, ja tarvittaessa pidempään.

Ei tarvitse jäädä yksin. Valmennuksen aikana voi minulta tarvittaessa kysyä tilanteestaan.

Pink abstract heart

Mitä valmennus maksaa?

Verkkovalmennus Voimistun saa tällä hetkellä alennushintaan 49€ (norm. 128€) Pääsy valmennusalustalle avautuu, kun osallistumismaksu on suoritettu ja se näkyy tilillä. Alennuksen saa käyttämällä koodia TARJOUS24  rekisteröitymisen yhteydessä.

Valmennusta on kaksi päivää aikaa kokeilla luvussa 1. Ennen luvun 2 aukeamista voi halutessaan perua osallistumisensa sähköpostilla ja saada rahansa takaisin. Sen jälkeen, kun luku 2 on avautunut, ei osallistumistaan voi enää perua.

Pink abstract heart

Miksi valmennukseen?

Moni kokee jatkuvasti epämääräistä ahdistusta, huolta, alakuloa, tai vihaa arjessaan. Valmennus auttaa selvittämään, mistä toistuvat hankalat tunteet ja ajatukset kumpuavat ja mitä niille voi itse tehdä. Toisaalta voi oppia eri keinoin lisäämään myönteisiä tunteitaan sekä ohjaamaan ajatteluaan ja toimintaansa niin, että oma vointi paranee ja kevenee.

Oma hyvinvointi heijastuu lähipiiriin ja myös muihin vuorovaikutussuhteisiin. Valmennuksen ei siis tarvitse olla vain itseä varten, vaan sen vaikutukset ulottuvat usein myös itselle tärkeisiin ihmissuhteisiin.

Valmennus ei korvaa vaikkapa psykoterapiaa, mutta siitä voi saada apua odottaessaan pääsyä terapiaan, tai kun vielä harkitsee terapian tarvettaan. Tutkimusten mukaan kaikki eivät tarvitse pitkää psykoterapiaa oivaltaakseen ulospääsyn jatkuvista hankalista tunteistaan, haitallisista elämäntavoistaan tai ihmissuhteistaan. Verkkovalmennus Voimistun hyöty on siinäkin, että se auttaa selvittämään, onko omalla kohdalla kysymys tästä.  

Valmennus ei sovi akuutin raskaan elämänkriisin, syvän trauman tai vaikean persoonallisuushäiriön hoitoon.

Kuka olen?

Olen koulutettu erityisopettaja, tunnelukkoterapeutti sekä tietoisen läsnäolon harjoittaja.

Lue lisää Valmentaja-sivulta

Olet lämpimästi tervetullut verkkovalmennukseen Voimistu!

Valmennuksesta on annettu runsaasti positiivista palautetta, lue palautteita.

Jos jotain jäi epäselväksi, kysy rohkeasti, ota yhteyttä.

Pink abstract heart

Tunnelukot ovat usein juurisyynä siihen, että reagoimme ympäristöömme itsellemme vahingollisella tavalla emmekä osaa riittävästi huomioida itseämme. Verkkovalmennus Voimistun käytyäsi opit myös sen, miten vastustaa tunnelukkojen ohjailua. Jos et vielä tunne tunnelukkojasi, voit selvittää ne seuraavalla testillä: