Siirry suoraan sisältöön

Voimistu verkkovalmennuksessa

Mitä saat Voimistu-valmennuksesta?

Taitoa tunnistaa juurisyitä toistuvien hankalien tunteittesi ja ajatuksiesi taustalla. Saat tietoa omista ajatusmalleistasi. Opit tunnistamaan yhtäläisyyksiä niissä tilanteissa, jotka herättävät sinussa toistuvasti ahdistusta, vihaa, alakuloa, huolta, kateutta, katkeruutta tai muuta vaikeaa.

Taitoa tunnistaa tilanteita, joissa toimit itsellesi tutulla tavalla, mutta päädyt yhä uudelleen huonoihin ratkaisuihin. Tämä on tärkeä lähtökohta sille, että asiat voivat muuttua paremmiksi.

Välineitä itsetuntemuksesi lisäämiseen elämäsi muuttuvissa olosuhteissa. Opit tuntemaan omia reagointitapojasi ja kuinka voit välttää toimimasta automaattisesti, tiedostamatta. Opit keinoja lisätä jokapäiväistä hyvinvointiasi eri tavoin.

Samalla, kun opit hallitsemaan tunnereaktioitasi ja ajatteluasi paremmin, voit huomata positiivisia muutoksia myös muissa vuorovaikutussuhteissasi.

Pink abstract heart

Mitä Voimistu-kurssi pitää sisällään?

★ Voimistu on itsenäisesti käytävä, ohjaava verkkovalmennus. 

★ Kurssin kesto on vähintään 8 viikkoa. Sinä aikana saat verkkoalustallesi uutta materiaalia reilu viikon välein. Valmennus alkaa luvusta 1. Eri aiheita käsitteleviä lukuja on yhteensä kuusi. Jokaisessa luvussa on alalukuja noin 10 eli yhteensä valmennus sisältää materiaalia useita kymmeniä lukuja.

Tässä esimerkki luvun 3 päävalikosta:

Valmennuksessa materiaalia on sekä kirjallisessa että kuunneltavassa muodossa. Lisäksi on hyvä, että varaat itsellesi muistikirjan tai vastaavan, johon kirjaat ajatuksiasi ja oivalluksiasi valmennuksen aikana. Osan tehtävistä voit tehdä kurssialustalle ja osan muistikirjaasi. 

★ Voit käydä läpi valmennusmateriaalia omassa rauhassasi siellä, missä haluat. Valmennuksen verkkoalusta toimii sekä tietokoneella että puhelimella. Valmennussivusto on auki sinulle kokonaisen vuoden.

Et jää yksin. Valmennuksen aikana voit tarvittaessa kysyä minulta tilanteestasi kurssin hinnalla.

Pink abstract heart

Mitä kurssi maksaa?

Saat Voimistu-verkkovalmennuksen tällä hetkellä hintaan 49€ (norm. 128€) Pääsy kurssialustalle avautuu, kun kurssimaksu on suoritettu. Alennuksen saa käyttämällä koodia SYKSY23  rekisteröitymisen yhteydessä.

Kun olet valmennuksessa, sinulla on viisi päivää aikaa kokeilla sitä luvussa 1. Ennen seuraavan luvun 2 aukeamista voit halutessasi perua osallistumisesi sähköpostilla ja saada rahasi takaisin.

Pink abstract heart

Miksi Voimistu-valmennukseen?

Moni kokee jatkuvasti epämääräistä ahdistusta, alakuloa tai vihaa elämässään. Voimistu-valmennuksen avulla on mahdollista selvittää, mistä toistuvat hankalat tunteet kumpuavat ja mitä niille voi itse tehdä. Toisaalta voi oppia eri keinoin lisäämään myönteisiä tunteitaan sekä ohjaamaan ajatteluaan ja toimintaansa, niin että oma vointi paranee. 

Oma hyvinvointi heijastuu lähipiiriin ja myös muihin vuorovaikutussuhteisiin. Valmennuksen ei siis tarvitse olla vain itseä varten, vaan sen vaikutukset voivat ulottua myös itselle tärkeisiin ihmissuhteisiin.

Jonot psykoterapiaan voivat nykyään olla liian pitkät.  Kaikki eivät saa sitä kautta apua ainakaan ajoissa. Toisaalta moni ei tutkimusten mukaan tarvitsisikaan pitkää psykoterapiaa oivaltaakseen ulospääsyn jatkuvista hankalista tunteistaan, haitallisista elämäntavoistaan tai ihmissuhteistaan. Verkkovalmennus Voimistu on alle yhden psykoterapiakerran hintainen lyhyehkö, mutta tehokas sekä antoisa tunteiden ja ajattelun valmennus. Sen opeista on suurella todennäköisyydellä sinulle pitkäkestoista hyötyä.

Valmennus ei sovi akuutin kriisin tai vaikean persoonallisuushäiriön hoitoon.

Kuka olen?

Olen koulutettu erityisopettaja, tunnelukkoterapeutti sekä tietoisen läsnäolon harjoittaja.

Lue lisää Valmentaja-sivulta

Olet lämpimästi tervetullut verkkovalmennukseen Voimistu!

Valmennuksesta on annettu runsaasti positiivista palautetta, lue palautteita.

Jos jotain jäi epäselväksi, kysy rohkeasti, ota yhteyttä.

Pink abstract heart

Tunnelukot ovat usein juurisyynä siihen, että reagoimme ympäristöömme itsellemme vahingollisella tavalla emmekä osaa riittävästi huomioida itseämme. Voimistu-verkkovalmennuksen käytyäsi opit myös sen, miten vastustaa tunnelukkojen ohjailua. Jos et vielä tunne tunnelukkojasi, voit selvittää ne seuraavalla testillä: