Siirry suoraan sisältöön

Valmentaja Miia Laine

Olen koulutettu erityisopettaja ja tunnelukkoterapeutti, sekä tietoisen läsnäolon harjoittaja.

Erityisopetus on oppimisen ja kasvun tukemista haasteista huolimatta, ja vahvuuksia huomioiden. Tunnelukkoterapiassa opetellaan tunnistamaan haitallisia skeemoja eli tunnelukkoja ja moodeja eli mielentiloja, sekä näihin liittyviä ajattelu-, toiminta- ja selviytymistapoja. Tietoisen läsnäolon taidot auttavat keskittymään vallitsevaan hetkeen sellaisena, kuin se on.

Tarjoan tunne-, ajattelu- ja elämisentaitojen valmennusta kätevästi opiskeltavana verkkovalmennuksena. Hyödynnän siinä sekä pedagogista että tunnelukkoterapeuttista sekä tietoisen läsnäolon taitojen osaamistani. Autan valmennuksessa ihmisiä tunnistamaan ja säätelemään tunteitaan ja ajatteluaan niin, että ne voimistavat eivätkä kohtuuttomasti vähennä voimavaroja. Verkkovalmennukseni Voimistu tarjoaa konkreettisia esimerkkejä ja toimivia työkaluja myös arjen sosiaalisten kanssakäymisten parantamiseen.

Minulla on vahva pedagoginen, tunne- ja vuorovaikutustaitojen osaaminen. Verkkovalmennukseni tarjoaa tehokkaan keinon oppia oman hyvinvoinnin kannalta tärkeitä tunne-, ajattelu- ja vuorovaikutustaitoja.

Olet lämpimästi tervetullut valmennukseen!

Miia

Voit myös lukea blogikirjoituksiani